torstai 16. kesäkuuta 2016

Pyykkipäivä

Eilen oli paahtavan helteinen päivä. Aamusta heti kärräsin kaivolta vettä muuripadan täyteen ja laitoin tulet alle. Patahan on minulla nyt tuolla ulkona ja siinä lämmitän vettä aina tarpeiden mukaan. Sillä välin, kun vesi kuumeni padassa, minä kitkin kasvimaalta rikkaruohoja ja kärräsin myös pari kuormaa hiekkaakin puutarhan käytäville. Päivä päivältä puutarha alkaa näyttää paremmalta ja paremmalta ja mitä enemmän se alkaa näyttää kivalta, sitä enemmän mulle tulee voimaa, virtaa ja inspiraatiota jatkaa  vielä enemmän ja enemmän..

Mutta eilen siis pesin pyykkiä ja kun siis sain veden kuumaksi, niin sitten pääsikin saunan pukuhuoneella (joka on eräänlainen monitoimitila, kun siellä hoidetaan pyykki yms) pulsaattorikone hommiin. Pesin nyt vain yhden koneellisen, mutta sitä reilumman. Siinä oli pyyheliinoja, petivaatetta ums. Sillä välin, kun kone pyöritti pyykkiä, minä lueskelin saunan edessä penkillä "Maalla" lehden uusinta numeroa, joka tuli sopivasti pyykkipäivään.






















 kuinka ihanaa olikaan sitten iltapäivällä käydä keräämässä tuoksuvat pyykit narulta pois ja tänään, kun on sadepäivä, niin voinkin sitten silittää ne kaappiin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti