keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Paineet pois.

Niin no, minulla ne paineet vain nousee sitä mukaa, kun vesipumpun paineet laskee. Tai nythän ne pumpun paineet on nolla ja vettä ei tule pisaraakaan!
Jotenkin kyllä aavistin tämän, mutta silti menin siihen "halpaan".
Nääs, ans ku mä kerron taas tänkin vastoinkäymisen.
Kerkesin jo viikon verran iloita siitä, että vettä sai otettua keittiössä suoraan pumpulta. Tosin ihmettelin ääneen siskolle ja veljellekin sitä, että miksi pumppu "huutaa" vaikka vettä ei otetakaan. Siskon mies arveli, että jostain valskaa, joko "katti" tai paineet. Velikin oli sitä mieltä että siinä valskaa paineet, kun oli nähnyt, että aluks oli paineet 3 (jotain) ja nyt ne oli siis toissapäivänä veljen täällä ollessa vain 2,5 ja pumppu kävi tihenevään tahtiin itekseen...
Kun tätä sitten veljelle manasin, että on kurjaa herätä monta kertaa yössä siihen, että pumppu hörähtää käyntiin, veli sanoi, että voin ottaa tepselin irti seinästä yöksi. Mietin illalla, ottaessani sen pois, että entäpä, jos ne paineet siitä vaan häviää yön aikana ja kun ei pumppu pysty pumppaamaan, niin mitä tapahtuu aamulla, kun pitäisi ottaa vettä?
Ja niinhän siinä kävi, että kun riskin otin ja irrotin tepselin, niin aamulla ei tullut vettä pisaraakaan. Pumppu kyllä huutaa, mutta muuta ei tapahdu. *huoh*
Tää on niin syvältä kaikki! Vesi on varmaan paennut kokonaan takas kaivoon ja nyt en saa sitä uppopumppuakaan käyntiin, kun se sähköhomma jäi toissapäivänä kesken, eikä sitä kaapelia ole yhdistetty vielä tuossa kuistilla siihen jakorasiaan. Jos se oliskin kunnossa, niin voisin ehkä mennä kokeilemaan, että työntääkö se uppopummpu vettä tohon automaattiin sieltä kaivolta päin.
Täytyy nyt kai vaan odottaa vielä hetki, että päivä valkenee ja soittaa veljelle, jos hän ehtisi auttamaan tuon kanssa. Usein hänellä kyllä on niin kiire omine juttuineen, että ei ole mitenkään selvää, että ehtiikö hän. Sitten on vain tallusteltava kaivolle ämpärin kanssa ja taas ruvettava vinttahommiin. Eli olikohan tää koko vesijohto homma vain kauhea erehdys, joka tuottaa mulle jatkossa pelkkää stressiä ilman mitään helpotusta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti