sunnuntai 24. syyskuuta 2017

Työsunnuntai

Eilen se "intiaanikesä" sitten tuli. Aurinko lämmitti mukavasti, mutta ei ilman pohjavire nyt kuitenkaan mikään helteinen ollut. Sen verran oli kuitenkin lämpöä, että se sai minutkin tuonne pihalle puuhastelemaan pitkästä aikaa. En ole kyllä tämän vuoden puolella kovin mielelläni mennyt ulos touhuamaan, jos on ollut vähänkään koleaa tai kosteaa. Mä tuun heti kipeeksi ja voimat menee jotenkin...
No, eilen sain jopa leikattua osan nurmikosta. Toki sitä hommaa jäi vielä, eikä siitä tänään ainakaan mitään tule, kun selkä meni taas siihen kuntoon, että sen kanssa ei ainakaan tänään tehdä paljon mitään.
Pyykkiäkin pesin eilen ja päivä olikin mitä loistavin pyykinpesuun, joka siis edelleen täällä minun mökissä suoritetaan pulsaattorikoneella saunalla. Veden kuumennan saunan pihalla olevassa muuripadassa. Siitä sitä sitten kannetaan ämpäreillä koneeseen jne. Käy jumpasta kyllä... Onneks mulla nyt on kuitenkin talon takaseinässä vesipiste, josta saan puutarhaletkulla vettä saunalle ja pyykkipadalle. Pitäisi vielä tänä syksynä kaivaa se letkukin maahan, jottei sitä aina tarvis kelata pois, kun leikkaa nurmikkoa.
Pyykinpesun jälkeen pesin vielä saunan kauttaaltaan ja kyllä olikin mukava mennä sitten kaiken työn loputtua puhtaaseen saunaan saunomaan.
Tänäänkin näyttää aurinko paistavan, kello on nyt 9:04 just tällä hetkellä ja aurinko on näyttäytynyt jo tunti sitten. Harmittaahan se vähän, kun nyt ei onnistu sitten pihatyöt kuitenkaan, mutta jospa tuolla kumminkin hiljakseen kävelisi tänään vähän ...
Mutta nyt menen keittämään toiset aamukahvit ja katellaan sit sen jälkeen, mitä tässä voisi touhuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti